Divendres 3 d’octubre de 2014, 19.30 h
Zona Arc de Triomf

Diumenge 5 d’octubre de 2014, 19.30 h
Zona Poblenou

Pequeños monstruos
Marilia Samper

Teatre

Col·laboració: 12 €. Confirma assistència (escriu “Monstruos” en el tema del correu) abans del 2 d’octubre. Aforament limitat.

Pequeños monstruos va ser el primer espectacle de teatre que vam programar als Terrats en Cultura, i per a nosaltres és un honor i un plaer tornar-lo a acollir al cicle un any després. L’espectacle ha estat un dels més ben rebuts per part del nostre públic, i per demanda popular, torna a l’edició de tardor dels TeCs.

En aquests mesos, l’obra de Marilia Samper ha trobat el seu lloc en l’imaginari teatral barceloní, i els tres actors que la protagonitzen han viscut un procés de maduració que els ha fet passar per algunes de les peces més destacades de la cartellera de la ciutat, abans de tornar-se a retrobar al terrat. Tot plegat garanteix que aquesta comèdia àcida sobre la vida arriba als Terrats en Cultura, el seu ecosistema natural, en el seu punt just d’ebullició.

L’argument de Pequeños monstruos és ben senzill: en un terrat qualsevol d’una ciutat qualsevol, una parella es planteja el futur de la seva relació. L’aparició d’una familiar, carregada dels traumes i els complexos més impossibles, farà que la situació arribi a límits inimaginables. Darrere d’aquesta simplicitat s’amaga, però, una comèdia hilarant que ens despulla i que mostra sense embuts les nostres petites pors quotidianes.

Fitxa artística

Direcció: Carles Fernández-Giua

Ajudant de direcció: Roger Torns

Amb: Marta Aran, Vanessa Segura, David Vert

Tast de cerveses gentilesa de
Logo_DAMM

TeC Pequeños monstruos

David Vert, en un moment de l’obra