Diumenge 18 de maig de 2014, 21 h
Barri de Gràcia

¡Que vaya bonito!
Jorge Yamam-Serrano

Teatre

L’èxit de convocatòria de la funció de ¡Que vaya bonito! del 16 de maig (amb les entrades gairebé exhaurides dies després de començar-ne la difusió) ens empeny a fer una segona sessió de l’espectacle diumenge 18. Serà una funció especial, en un terrat diferent del dia 16. Cal dir que cada funció de ¡Que vaya bonito! és diferent de les anteriors, i serà interessant comprovar com respira aquest espectacle intens, rotund, en un altre terrat.

Pocs dies abans de marxar a la cerimònia dels Premios Max de Teatro, on són finalistes en la categoria de Millor espectacle revelació, la companyia TeatrodeCerca fa parada a un terrat del Raval per presentar-nos ¡Que vaya bonito!, una de les creacions més sorprenents dels últims anys. ¡Que vaya bonito! va ser concebut per representar-se en un terrat, i nosaltres el portem al seu punt d’origen. En aquest ecosistema tan especial, el públic participarà, gairebé sense adonar-se’n, en el transcurs de l’obra. Teatre de la màxima qualitat en una Terrat en Cultura que promet ser antològic.

dossier u cartel

Col·laboració: 12 €. Confirma assistència (escriu “Que vaya bonito” en el tema del correu) abans del 15 de maig. Aforament limitat.

https://coincidencies.org
#FemunTeC?

Sobre l’espectacle
Ens trobarem amb el públic en un espai insòlit: el terrat d’una casa. Una trobada amb la ciutat com a escenari de fons. La situació: una festa a l’aire lliure on els actors i el públic comparteixen el mateix pla. Una experiència única a mig camí entre la intimitat del cinema i la proximitat del teatre de carrer. Una ocasió per a la trobada informal entre la realitat i la ficció.

Ho deixaries tot i te n’aniries a la recerca del teu somni, deixant enrere família, aquells que sempre vas tenir a prop, sabent que això suposa fer-los mal? Es tracta, pot ser, de diexar el teu lloc a la família per a ocupar un lloc al món, de llençar-se al buit i volar. Es tracta, pot ser, d’abandonar el paper que has estat interpretant en la paròdia de la família. Comença la festa i et dic… et dic adéu.

L’obra de teatre està emmarcada en una festa de comiat que se celebra en un terrat per a amics íntims i familiars. En comptes de representar-la en un teatre, en un ambient fictici, l’obra transcorre en un terrat de veritat, a l’aire lliure. El públic formarà part de la festa i compartirà l’escenari amb els protagonistes. Hi haurà beguda, música… i molt teatre!

PREMI MORITZ FIRATÀRREGA 2012: MILLOR ESPECTACLE
SELECCIONAT LAB. CREACIÓ NOVES DRAMATÚRGIES FIRATÀRREGA 2012
ESPECTACLE ALCOVER 2013/2014
SELECCIONAT ESPECTACLE PLATEA 2014
SELECCIONAT ESPECTACLE PROGRAMA.CAT 2013/2014
FINALISTA PREMIOS MAX MEJOR ESPECTÁCULO REVELACIÓN 2014

Fitxa artística
Direcció i dramatúrgia: Jorge-Yamam Serrano
Ajudants de direcció: Nico Aguerre, Cristina Gámiz
Constel·lacions creatives: Quique Culebras
Intèrprets: Jorge Cabrera, Carmen Flores, Jorge-Yamam Serrano
Música: Jorge Cabrera
Producció: TeatrodeCERCA – FIRATÀRREGA
Espectacle en castellà

Tast de cerveses i vins gentilesa de
Logo_DAMM   ca nestruc petit

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=n6IY3EkKFhY&w=560&h=315]