Divendres 16 de maig de 2014, 20.30 h
Barri del Raval

¡Que vaya bonito!
Jorge Yamam-Serrano

Teatre

Pocs dies abans de marxar a la cerimònia dels Premios Max de Teatro, on són finalistes en la categoria de Millor espectacle revelació, la companyia TeatrodeCerca fa parada a un terrat del Raval per presentar-nos ¡Que vaya bonito!, una de les creacions més sorprenents dels últims anys. ¡Que vaya bonito! va ser concebut per representar-se en un terrat, i nosaltres el portem al seu punt d’origen. En aquest ecosistema tan especial, el públic participarà, gairebé sense adonar-se’n, en el transcurs de l’obra. Teatre de la màxima qualitat en una Terrat en Cultura que promet ser antològic.

dossier u cartel

Col·laboració: 12 €. Confirma assistència (escriu “Que vaya bonito” en el tema del correu) abans del 15 de maig. Aforament limitat.

https://coincidencies.org
#FemunTeC?

Sobre l’espectacle
Ens trobarem amb el públic en un espai insòlit: el terrat d’una casa. Una trobada amb la ciutat com a escenari de fons. La situació: una festa a l’aire lliure on els actors i el públic comparteixen el mateix pla. Una experiència única a mig camí entre la intimitat del cinema i la proximitat del teatre de carrer. Una ocasió per a la trobada informal entre la realitat i la ficció.

Ho deixaries tot i te n’aniries a la recerca del teu somni, deixant enrere família, aquells que sempre vas tenir a prop, sabent que això suposa fer-los mal? Es tracta, pot ser, de diexar el teu lloc a la família per a ocupar un lloc al món, de llençar-se al buit i volar. Es tracta, pot ser, d’abandonar el paper que has estat interpretant en la paròdia de la família. Comença la festa i et dic… et dic adéu.

L’obra de teatre està emmarcada en una festa de comiat que se celebra en un terrat per a amics íntims i familiars. En comptes de representar-la en un teatre, en un ambient fictici, l’obra transcorre en un terrat de veritat, a l’aire lliure. El públic formarà part de la festa i compartirà l’escenari amb els protagonistes. Hi haurà beguda, música… i molt teatre!

PREMI MORITZ FIRATÀRREGA 2012: MILLOR ESPECTACLE
SELECCIONAT LAB. CREACIÓ NOVES DRAMATÚRGIES FIRATÀRREGA 2012
ESPECTACLE ALCOVER 2013/2014
SELECCIONAT ESPECTACLE PLATEA 2014
SELECCIONAT ESPECTACLE PROGRAMA.CAT 2013/2014
FINALISTA PREMIOS MAX MEJOR ESPECTÁCULO REVELACIÓN 2014

Fitxa artística
Direcció i dramatúrgia: Jorge-Yamam Serrano
Ajudants de direcció: Nico Aguerre, Cristina Gámiz
Constel·lacions creatives: Quique Culebras
Intèrprets: Jorge Cabrera, Carmen Flores, Jorge-Yamam Serrano
Música: Jorge Cabrera
Producció: TeatrodeCERCA – FIRATÀRREGA
Espectacle en castellà

Tast de cerveses i vins gentilesa de
Logo_DAMM   ca nestruc petit

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=n6IY3EkKFhY&w=560&h=315]