Dissabte, 12 d’abril de 2014, 19.30 h
Barri del Guinardó

Sexto acercamiento al cante
Juan Carlos Lérida

Cante / Flamenc

© Isaias Fanlo

Cal confirmar l’assistència a coincidencies@coincidencies.org abans del 9 d’abril (aforament limitat).

Tast de cervesa gentilesa de
Logo_DAMM

En acabar l’espectacle, l’equip de Coincidències presentarà la programació de primavera-estiu dels Terrats en Cultura 2014.

https://coincidencies.org
#FemunTeC?

Sobre l’espectacle

Per inaugurar la temporada de Terrats en Cultura, proposem un espectacle amb duende en un pati que funciona com a terrat, perquè ens ofereix vistes a tot Barcelona i el Maresme. Des d’aquest espai privilegiat serem testimonis d’un espectacle que es mou en la frontera entre el flamenc, la dansa, la música i les arts escèniques.

El bailaor i coreògraf Juan Carlos Lérida, considerat un dels artistes més destacats del flamenc d’avantguarda, artífex d’un intens procés d’investigació a l’entorn del toque, el cante i el baile, ens presenta la seva obra Sexto acercamiento al cante.

Juan Carlos Lérida fracciona i descompon el cante en els seus elements i ens presenta diferents tableaux vivants sobre l’origen dels que canten, dels que escolten cantar o dels qui ho desitgen.

Lérida aposta per mostrar-nos aquest sisè apropament dins de Terrats en Cultura i se cita en un pati (o sigui, a la lluna) amb el cantaor Niño de Elche i el dramaturg David Montero per apropar-se a aquella “cosa”, el cante flamenco, com a tema estrictament físic, a la vegada que dialoguen amb l’arxiu (el real i el mitificat) que el flamenc ha generat en els seus quasi dos segles de vida per oferir una peça inèdita en tots els sentits.

Fitxa tècnica

Direcció i coreografia: Juan Carlos Lérida
Dramatúrgia: David Montero
Música en directe: Niño de Elche
Il·luminació: Marc Lleixa
Coproducció: Associació Flamenco Empírico i TanzHausNWR (Düsseldorf)
Amb el suport de: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, El Graner-Mercat de Les Flors, L’Estruch (Sabadell)

Galeria d’imatges