Divendres 10 d’octubre de 2014, 19.30 h
Barri de Sarrià-Sant Gervasi (Tibidabo)

The New Raemon

Música

Col·laboració: 15 €. Confirma assistència (escriu “The New Raemon” en el tema del correu) abans del 7 d’octubre. Aforament limitat.

Galeria de fotos del concert!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=j3IPIqjNmb0&w=560&h=315]
“Tú, Garfunkel” als Terrats en Cultura 2014

Un any després d’anunciar una treva amb els escenaris i dos anys després del seu darrer disc en solitari (Tinieblas, por fin, BCore, 2012), Ramón Rodríguez, més conegut com The New Raemon, tornarà a pujar als escenaris i ho fa amb un disc nou sota al braç: Oh, rompehielos.

El disc sortirà a principis de 2015, però abans, The New Raemon ha programat una gira molt especial per tot el país: la idea és fer concerts de petit format en els quals sonin les noves cançons i alhora es faci un repàs els clàssics de la seva trajectòria pràcticament a pèl, ell davant del públic. D’aquesta manera, fans i artista comparteixen espai, en un concert únic i intens.

Són excepcionals les ocasions en què es pot gaudir d’un cantant de la categoria de The New Raemon en un espai tan íntim com un terrat de personalitat tan marcada com el que oferim. Sens dubte, un dels plats forts de la temporada.

Fitxa artística

Guitarra i veu: The New Raemon

Tast de cerveses gentilesa de
Logo_DAMM

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=wtj8Q879J0Q]