Diumenge 22 de juny de 2014, 12.30 h
Barri de Gràcia

Women’s White Long Sleeve Sport Shirts (Adela)
Daniel Veronese

Teatre

Darrere d’aquest títol gairebé impossible de memoritzar s’amaga una petita joia teatral. En un pati-terrat de Gràcia amb para-sols naturals per evitar insolacions, l’actriu Mireia Gubianas ens presenta un monòleg contundent, insòlit, intens.

Col·laboració: 10 €. Confirma assistència (escriu “Adela” en el tema del correu) abans del 20 de juny. Aforament limitat.

https://coincidencies.org
#FemunTeC?

Sobre l’espectacle
Daniel Veronese és un dels grans exponents del fenomen internacional de la nova dramatúrgia argentina. Els seus espectacles s’han estrenat als teatres més prestigiosos dels cinc continents, però ell no ha perdut mai la sensibilitat de fer el que considera el tipus de teatre més pròxim a l’espectador: el teatre “de salón”, el que es fa dintre de les cases i que proporciona un contacte més íntim i essencial.

El monòleg Women’s white long sleeve sport shirts és un text escrit per a una gran actriu, i comptem per a l’ocasió amb Mireia Gubianas, que va triomfar als escenaris d’Espanya, de Mèxic i de l’Argentina amb Gorda, de Neil LaBute, sota la direcció del mateix Daniel Veronese, i amb més de dos anys en cartell. Actualment, podem veure Gubianas a l’obra Mares, al Teatre Condal de Barcelona. El dia 15 ens espera un migdia de teatre excepcional en un pati de Gràcia.

Una dona interpel·lada per un passat que retorna una vegada i una altra serà l’excusa perquè l’espai escènic es converteixi en el centre de la tempesta humana, on la veritat i la invenció seran la trama inseparable i difosa d’un mateix destí de condemna i salvació. Women’s… reflexiona sobre la violència de gènere mentre ens submergeix en l’univers teatral de Daniel Veronese, des de la dramatúrgia, l’estètica, la construcció de personatge o de la realitat escènica. Una exploració dels límits entre la realitat i la ficció en un espai on l’artifici teatral és portat a la seva mínima expressió i el treball actoral assumeix la responsabilitat de la construcció teatral.

Fitxa artística
Direcció: Jorge Sánchez
Ajudant de direcció: Roger M. Puig
Intèrpret: Mireia Gubianas
Muntatge assajat en residència artística a:
Madrid: Taller EL MATADERO, Sala CUARTA PARED, Sala EL TALLER
Barcelona: l’OBRADOR SALA BECKETT, Escola Superior d’Art Dramàtic
EÒLIA
Presentat a la sala Kubik Fabrik de Madrid l’11 de març de 2012.
Mostra a l’Obrador de la Sala Beckett de Barcelona l’11 d’abril del
2012 dins l’espectacle “Un lugar donde las cosas pasan” amb altres
textos de Daniel Veronese.
Durada: 40 minuts
Espectacle en castellà

Tast de cerveses i vins gentilesa de
Logo_DAMM   ca nestruc petit