Diumenge 14 de setembre de 2014, 19.30 h
Barri de Ciutat Vella

Vistes al mar
Sabina Witt / Guillermo Rizzotto / Joan Antoni Pich

Cançó – jazz

Col·laboració: 12 €. Confirma assistència (escriu “Vistes al mar” en el tema del correu) abans del 10 de setembre. Aforament limitat.

Un terrat mediterrani acostuma a tenir vistes al mar. Directes, indirectes, esplèndides o més discretes, l’olor de sal arriba sempre al nostre olfacte per maridar les activitats dels Terrats en Cultura. A Vistes al mar, se’ns proposa una banda sonora per a l’element que defineix millor el nostre paisatge.

Vistes al mar és un espectacle delicat i majestuós dedicat als poetes Joan Maragall, Salvador Espriu i Miguel Hernández. Sabina Witt i Guillermo Rizzotto han posat música als textos d’aquests tres grans poetes per oferir-nos un univers on la paraula i la música són protagonistes per igual. L’esperit lliure del jazz conviu, en aquest espectacle, amb melodies més festives i amb cançons per a les quals Witt es posa el vestit de gala.

Per a l’ocasió, com no, comptem amb un terrat amb vistes al mar, que encaixa perfectament amb l’espectacle. Poesia, ritme, so, moviment i música, amb un blau intens de fons, el de la nostra Mediterrània en un capvespre de finals d’estiu.

Fitxa artística

Veu: Sabina Witt
Guitarra i veu: Guillermo Rizzotto
Violoncel: Joan Antoni Pich

Tast de cerveses i vins gentilesa de
Logo_DAMM   ca nestruc petit

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ikuUQ2WE4ew]