Divendres 10 de juliol 20.30 h Barri de Vallcarca

No sé pas si això es pot dir…

Coline Froidevaux, ballarina, equilibrista i trapezista Washington
Anna Rodríguez, coreògrafa i directora
Muntsa Sitjà, violoncel

Circ i Coregrafia

Reserva Localitats tampó

Col·laboració: 12 €. Confirma assistència a través d’aquest enllaç. O a través de correu electrònic a coincidencies@coincidencies.org abans del 7 de juliol. Aforament limitat.

No sé pas si això és pot dir… Una figura coberta per una gran lona negra avança en escena. Una escultura mòbil es mou, lenta i indecisa: una dona vestida de rosa apareix d’entre la lona, calçada sobre elevats talons, acompanyada de sons orgànics. Una figura femenina, sincera però també crua i animal, es presenta. Per la seva presència binària, aquesta bonica bèstia forta i sensible a la vegada, ens dóna a veure la multiplicitat d’encarnacions que dur implícit un cos de dona en el decurs de la seva vida. L’ambigüitat del joc, amb una ambició gairebé impacient, preparada per a tot, vessa i contraria el fil de la trama com algú que s’esforça a desafiar els seus límits. Un diàleg interior, brut, es produeix llavors, teixint una escriptura dramatúrgica i musical entre passatges fortament dansats i temps plens i equilibrats, damunt de textos tals com Jazz de Koffi Kwahulé, adaptats al català per Gerard Bidegain, i música original de Juan Jurado.

Fitxa artística
Artista de circ i ballarina: Coline Froidevaux (França)
Direcció i coreografia: Anna Rodríguez (França)
Violoncel:  Muntsa Sitjà (Catalunya)
Producció: Acadèmia Fratellini / Saint-Denis (France), Mains d’Œuvres / Saint-Ouen (France), Festival LOLA / Esparreguera (Catalunya) / Espace Périphérique / Ville de París – Parc de la Villette  (France)