Divendres 29 de maig, 20 h
Barri de Vallcarca

MUSICALL HUMORS – Tobias Hume
Santi Mirón
Terrat Solidari – Somriure dels Nens

Música Barroca

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Col·laboració: 12 €. Confirma assistència a través d’aquest enllaç. O a través de correu electrònic a coincidencies@coincidencies.org abans del 26 de maig. Aforament limitat.

Santi Mirón i la seva viola de gamba, ens oferirà un concert de música barroca i ens farà conèixer un personatge ben curiós del panorama musical anglès del segle XVII, el capità Tobias Hume.

El repertori d’aquest programa consta en la seva totalitat de les precioses i encantadores peces per a viola de gamba “a solo” extretes del llibre “Musicall Humors”, publicat a Londres al 1.605 per Tobias Hume (1569 – 1645). Aquest gran virtuós de la viola va tenir com a ocupació principal les armes, va ser capità mercenari al servei d’exèrcits com Suècia o Rússia lluitant contra Polònia. Hume és descendent, artísticament parlant, d’una basta tradició musical produïda al llarg de tot el Renaixement a Anglaterra.

D’aquesta manera ens endinsarem al meravellós món de la música barroca com un viatge, guiats en tot moment pel mestre Mirón.

Les col·laboracions dels participants aniran íntegrament a la ONG Somriure dels nens.

Fitxa artística

Viola de Gamba: Santi Mirón

Amb el suport de
lux_logotipo_CAT_013