Dissabte 18 de juliol
Diumenge 19 de juliol
20.30 h
Barri de Gràcia

Et vindré a tapar
Espai en Construcció

Teatre

Reserva Localitats tampó

Cartell Et vindré a tapar web

Col·laboració: 12 €. Confirma assistència a través d’aquest enllaç. O a través de correu electrònic a coincidencies@coincidencies.org abans del 14 de juliol. Aforament limitat.

No és una coincidència que un 18 de juliol portem l’obra Et vindré a tapar als Terrats, per no oblidar allò que no fa tant va passar a casa nostra: la guerra civil.

Esperar sense esperança és l’acte més heroic que hi ha. 1940. Quan el Joan no torna, la Maria decideix anar-lo a buscar. L’han vist per última vegada al costat del riu.

Et vindré a tapar ens mostra el viatge que fan tres amigues per trobar el marit d’una d’elles que ha desaparegut. Intentant sobreviure en un ambient de postguerra claustrofòbic i incert, decideixen embarcar-se en un trajecte cap a la descoberta d’una realitat per la qual encara no estan preparades.

Et vindré a tapar està inspirada en una història real i basada en els casos dels milers d’homes desapareguts durant la guerra civil, així com en l’espera de les seves famílies durant més de 60 anys per tal d’obtenir informació sobre el lloc on estan enterrats.

Fitxa artística

Direcció: Roger Ribó
Actrius: Maite Bassa, Montse Bernad, Blanca Solé
Composició musical: Pedro González
Violinista: Roser Farré
Disseny de vestuari: Carme Clua
Disseny de Llums i tècnic: Pau Juny
Cant: Marc Domínguez
Fotografia: Teresa Zafón i Justin Brown
Disseny gràfic: Sepjo Llavi
Producció: Elisenda Ribó
Agraïments:
Nacho Benavides, Marta Roda, Marta Vega, Maribel Fernandez, Jordi Algué Centre de creació i formació El Timbal, la Vilella Teatre, Centre Cívic Can Felipa i a les nostres àvies.

El dissabte 18 de juliol, hi haurà tertúlia postfunció amb el director de l’obra, Roger Ribó, i el director del Memorial Demòcratic de la Generalitat de Catalunya, Jordi Palou-Loverdos.

Logo memorial