Dissabte 5 de setembre a les 20 h
Barri de La Pau

Gonzalo Brown en concert
Bajo ningún concepto (tour 2015)

Música

Reserva Localitats tampó

Col·laboració: 12 €.
Aforament limitat.
Contacte: coincidencies@coincidencies.org.

Obrim els Terrats de Tardor amb un concert destinat a recordar-nos que l’estiu encara no s’ha acabat. Gonzalo Brown ens convidarà, amb el seu nou treball, a escoltar, i molt segurament ballar, una fusió molt personal entre funk, reggae, hip hop i ritmes del sud com ara el candombe, mentre disfrutem d’un terrat amb vistes de 360 graus a Barcelona.

Gonzalo Brown és un reconegut artista de l’Uruguai que des de 2004 desenvolupa la seva carrera com a solista paral·lelament a altres projectes artístics. Com a solista, ha publicat l’EP Underbrown (2005) i el single No vamos a cambiar de bando (2008). Entre els seus projectes, però, suma 12 treballs discogràfics i 4 DVDs, dos dels quals disc dor, i ha obtingut diversos reconeixements a l’Uruguai, com ara el Premio Grafitti, el Premio Iris o el Premio Tabaré. Ha actuat a països com Brasil, Argentina, Cuba, Chile, Alemanya, Holanda, Suïssa, Itàlia, Suècia o Àustria, entre d’altres.

Bajo ningún concepto, el seu nou espectacle, aposta pel mestissatge musical i pels ritmes que conviden al ball i a gaudir del bon temps de final d’estiu. Un show modern, futurista, folklòric i pistero, com ell acostuma a dir.

Fitxa artística
Guitarra, veu i bases electròniques: Gonzalo Brown
Teclats: Sebastián Funkseca