Divendres 31 de juliol a les 20.30 h
Dissabte 1 d’agost a les 20.30 h
NOVA DATA! Diumenge 2 d’agost a les 20.30 h
Barri de Sarrià

Pau als Terrats

Música

Reserva Localitats tampó

Pau als Terrats

Pau als Terrats

Col·laboració: 12 €. Confirma assistència a través d’aquest enllaç. O a través de correu electrònic a coincidencies@coincidencies.org. Aforament limitat.

El cantautor Pau Alabajos és un dels màxims exponents de la cançó en català. Hereu dels compositors més privilegiats, la seva música transmet emocions, pensaments i un interès pel que passa al nostre voltant. El seu repertori va des de les balades més intimistes fins a la denúncia de la corrupció urbanística o els escàndols polítics i humans a València, a Catalunya i a la resta del món. Gràcies a aquest compromís, i gràcies a la seva música delicada i de qualitat, Pau Alabajos s’ha guanyat un lloc dins el panorama musical estatal.

Després de fer un concert antològic, acompanyat d’una orquestra simfònica, al Palau de la Música de València i de treure un disc amb l’enregistrament d’aquella trobada inoblidable (Pau al Palau), Alabajos vol fer un nou gir cap a l’intimisme i ens presenta Pau als Terrats, un espectacle que resum una dècada de cançons. Per a nosaltres, aquesta és la millor manera de tancar els Terrats de Primavera!

Fitxa artística
Guitarra i veu: Pau Alabajos